Weekend Guide 2016 – 15/17 juli

summerguideWe zijn alweer aan het derde weekend van juli aanbeland. De zon begint er intussen toch stilaan door te komen en ook de festivals komen er in snel tempo aan. Al hebben we ditmaal net iets minder keuze dan anders.

Slechts één grote publiekstrekker van deze keer, en dan moeten we er nog voor uitwijken naar Eindhoven, net voorbij de Nederlandse grens, maar het is er gelukkig eentje die heel uw weekend zal maken. Het eendaagse festival Dynamo Metal Fest heeft ook dit jaar weer een geweldige line-up samengeflanst voor een heuse spotprijs. Met Anthrax als headliner en voorts fanfavorieten als Sacred Reich, Powerwolf en de geweldig onderschatte hardrockers van Audrey Horne. Op deze affiche staat Life of Agony dan nog niet eens vermeld. Voor meer info en tickets verwijs ik u zoals gewoonlijk door naar de officiële website.

13626419_2076401909252593_1623731214815549781_n

Op zondag kan u dan op het gemak de Tour de France volgen. Vandaag gaan we eruit met een schijfje van het eerder al bewierookte Audrey Horne. Bij leven en welzijn tot volgende week!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s